Kaldvalset

Kaldvalset

For de mange bruksområdene i kaldvalseverk har Signode utviklet et stort antall maskinløsninger ved hjelp av både stålbanding og et økende antall høyeffektive systemer for PET-banding. Både stålbandings- og PET-systemene finnes for 19 - 32 mm brede bånd. Stålbanding kan appliseres ved hjelp av KLW eller M410 bandingshoder, med punktsveising som reduserer trykkskadene på produktets overflate.

Den økende bruken av polyesterbanding på coils gjør det mulig å bruke Signodes AK200/Z20-sortiment av stroppehoder der man appliserer 19, 25 og 32 mm PET-bånd med ulik tykkelse, både rundt coilens omkrets og radielt eller gjennom øyet. Det patenterte vibrasjonssveisesystemet Z-weld® i AK200/Z20 garanterer sveis med høy styrke, og er derfor overlegent i forhold til varmesveissystemer.

Bruken av Signodes Tenax® polyesterbånd reduserer overflateskader til et minimum under stropping. Dette sammen med andre emballeringsmaterialer for coils sikrer produktet både under intern og ekstern håntering frem til sluttbruker.

Der produksjonsvolumene ikke er så store eller mer uregelmessige, kan det oppnås et enklere og mer kostnadseffektivt system med Signodes PSF halvautomatiske stroppeenhet. Her får brukeren hjelp av PSF-enheten når båndet mates rundt rullen, deretter spennes, sveises og kappes båndet ved hjelp av et pneumatisk eller batteridrivet håndverktøy.

Inviter oss inn i prosjektet og la oss vise vår kvalitet!